• комедија

Театар Комедија изведе „Театарски викенд на отворено“ на покривот на ГТЦ

Во срцето на градот Скопје, на отворена сцена на покривот на ГТЦ, минатиот викенд три вечери по ред се играа претстави во рамки на настанот „Театарски викенд на отворено“. Настанот беше организиран од Театар Комедија и Градски трговски центар. Под отворено небо беа одиграни претставите „Вечера за глупаци“, „На отворено“ и „Чао, пријатно“. Сите изведби …

Театар Комедија изведе „Театарски викенд на отворено“ на покривот на ГТЦ Read More »