• колачиња

Шепи да излижеш: Вања од Струга ни (под)готви колачиња за вашите миленици

Гостиварчанката Вања Борисовска, мажена за скопјанец, а живее во Струга, прави превкусни колачиња и торти за домашни миленичиња. Користи 100 отсто здрави намирници, а сосема избегнува масти и шеќер. Колачињата се со најразлични вкусови и во најразлични форми. Понудата на колачиња за четвороножните е широка: интегрални со морков и јаболко; со тиква, јајце и путер …

Шепи да излижеш: Вања од Струга ни (под)готви колачиња за вашите миленици Read More »