• кочо рацин

Шилегов: Инвестираме над 52 милиони денари во реконструкција на средното училиште Кочо Рацин

Инвестираме над 52 милиони денари во реконструкција на средното училиште Кочо Рацин која ја започнавме годинава. Обезбедивме прочистувачи за воздух за секоја училница, напиша градоначалникот Петре Шилегов. -Започнавме и со реконструкција на улицата Лука Геров како главна сообраќајна артерија во населбата Даме Груев, а речиси секојдневно ја користат жителите на Ново Село, Волково, Кисела Јабука …

Шилегов: Инвестираме над 52 милиони денари во реконструкција на средното училиште Кочо Рацин Read More »