• киц

Фотоизложба на Сашо Н. Алушевски: Несекојдневни портрети на врвни уметници

Фотографската изложба со наслов „Портрети на уметници: Ситуацијата е розова“ на Сашо Н. Алушевски на 20 јули ќе биде отворена во галеријата на Културно-информативен центар (КИЦ) во Скопје. Изложбата е дел од програмата на „Скопско лето“, а пред публиката ќе бидат изложени несекојдневни портрети на познати македонски уметници. – Фотографиите се направени на мокар колодиумски …

Фотоизложба на Сашо Н. Алушевски: Несекојдневни портрети на врвни уметници Read More »