ВИДЕО | Ја изгубиле едногодишната ќерка во морето додека пливале: Благодарение на спасувачите ја пронашле жива и здрава

Вистинската драма се одвивала на плажа во Тунис, кога едно и пол годишно девојче било однесено од силниот ветер на околу километар и половина оддалечено од родителите кои пливале во морето. Семејството пливало во морето пред градот Келиби во северо – источен Тунис.   View this post on Instagram   A post shared by Lindaikejiblog …

ВИДЕО | Ја изгубиле едногодишната ќерка во морето додека пливале: Благодарение на спасувачите ја пронашле жива и здрава Read More »