Смирете ја кашлицата со морков, еве како да направите домашен сируп

Со промените на времето доаѓаат и разните инфекции и воспаленија, како и кашлицата која е симптом при настинки кај децата но и кај возрасните. Морковот е една од нутритивно најбогатите зеленчуци, па така овој сируп сигурно ќе ја олесни вашата кашлица, но и кашлицата на вашето дете. Иако често го доживуваме како обичен, морковот е …

Смирете ја кашлицата со морков, еве како да направите домашен сируп Read More »