• кариера

Најпопуларни огласи за вработување оваа недела!

Доколку се уште барате работа, погледнете ги следните огласи кои добија најмногу прегледи во изминатата работна недела. Имајте на ум дека токму меѓу овие огласи може да се наоѓа вашата нова работна позиција! Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, IT, канцелариски мебел, промоција и училишна опрема. Компанијата работи на …

Најпопуларни огласи за вработување оваа недела! Read More »