Кајакарите на Арка-Борец Велес најуспешни на натпреварот во Босна и Херцеговина

Македонскиот кајак Кану Клуб Арка-Борец Велес продолжува со учеството на натпреварите со нови големи успеси. Изминатиот викенд клубот беше поканет од страна К.К.К Младост од Завидовичи (Босна и Херцеговина) на кој Кану Клуб Арка-Борец го освои првото место за најуспешен клуб. Ова признание е благодарение на членовите на велешкиот тим кои настапија и ги постигнаа …

Кајакарите на Арка-Борец Велес најуспешни на натпреварот во Босна и Херцеговина Read More »