• канцеларија

ФОТО: Заев отвори канцеларија во Струмица каде на викендите ќе има средби со граѓаните

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, денеска во Струмица ја отвори Канцеларијата за непосреден контакт со граѓаните.  Оваа канцеларија претставува уште една алатка за комуникација со граѓаните, место каде што тие ќе можат да ги адресираат своите прашања, проблеми и предлози. На едноставен и лесно достапен начин секој граѓанин од Општина Струмица, …

ФОТО: Заев отвори канцеларија во Струмица каде на викендите ќе има средби со граѓаните Read More »