• како

Како да ги запрете нападите на паника: Три начини кои ќе ви помогнат да се ослободите од ненадејната вознемиреност

Симптомите се појавуваат ненадејно, но обично исчезнуваат во рок од 10 минути. Нападот на паника е ненадеен напад на вознемиреност или страв. Според Американското здружение за анксиозност и депресија (АДАА), постојат околу 13 симптоми на напади на паника, вклучувајќи болка во градниот кош, вртоглавица, останување без здив и страв од смрт. АДАА вели дека ако …

Како да ги запрете нападите на паника: Три начини кои ќе ви помогнат да се ослободите од ненадејната вознемиреност Read More »