• јога

Детоксикација на организмот: ослободете се од штетните материи и вратете си ја енергијата

Доколку чувствувате непријатност во стомакот, тромост, замор, поспаност, време е да направите детоксикација на организмот. Детоксикацијата претставува третман со кој ќе ги отстраните од организмот штетните материи и ќе си ги вратите силата и енергијата. Најдобра детоксикација овозможуваат овошјето, зеленчукот, водата и чаевите.  Детоксикација со течности Чајот од коприва е докажан како одличен прочистувачки пијалaк …

Детоксикација на организмот: ослободете се од штетните материи и вратете си ја енергијата Read More »