• јане сандански

Од утре вакцинација без термин само во Поликлиниките „Јане Сандански“, „Букурешт“ и „Чаир“, а се отвора и нов пункт во Шуто Оризари

Граѓаните од утре ќе може да се вакцинираат за ковид-19 без да закажат термин за вакцинација. Првата доза вакцина граѓаните ќе може да ја примат во пунктовите во здравствените домови, болници или поликлиники во градовите, односно во постоечките вакцинални пунктови во здравствените установи, информираат од Министерството за здравство. Вакциналните пунктови во јавните здравствени установи, ќе …

Од утре вакцинација без термин само во Поликлиниките „Јане Сандански“, „Букурешт“ и „Чаир“, а се отвора и нов пункт во Шуто Оризари Read More »