• извиднички одред

ВИДЕО | Змијанац: Секс-кампот за извидници е злоупотреба на деца и не смее да помине без одговорност

Првиот човек на Детската амбасада „Меѓаши“, Драги Змијанац, коментирајќи го скандалозниот случај со непримерни сексуални активности на малолетници во извиднички камп, кој го објави „Слободен печат“, вели дека очигледно се работи за злоупотреба на деца и дека организаторите мора да бидат повикани на одговорност. – Знаеме што е извидништво, сите сме биле, да поставуваме шатори, …

ВИДЕО | Змијанац: Секс-кампот за извидници е злоупотреба на деца и не смее да помине без одговорност Read More »