• извиднички камп

И Народниот правобранител ќе го истражува случајот со извидничкиот секс-камп за малолетници

По Обвинителството, кое оформи предмет и го истражува скандалозниот извиднички камп кај скопско Градовци, каде биле организирани несоодветни активности со сексуална содржина во кои учествувале деца, и канцеларијата на Народниот правобранител се заинтересира за случајот и отвори предмет по сопствена иницијатива. Во случајот, кој го објави „Слободен печат“, родители на извидници реагираа откако нивните деца …

И Народниот правобранител ќе го истражува случајот со извидничкиот секс-камп за малолетници Read More »