• изгледот

ФОТО | Вонземjанин или жена-мачка: Изгледот на Мадона ги подели фановите

Славната пејачка Мадона во целост му се посвети на завршувањето на новиот албум „Madame X“, па така таа поголем дел од времето го поминува во музичкото студио. Меѓутоа, иако е зафатена со работа, 62-годишната кралица на попот кратките паузи ги користи со цел на социјалните мрежи да се пофали со новите, провокативни фотографии. Така покрај …

ФОТО | Вонземjанин или жена-мачка: Изгледот на Мадона ги подели фановите Read More »