• искасано

И денеска двајца каснати од кучиња скитници

Во денешниот билтен на МВР има пријави за каснување од кучиња скитници. Станува збор за два одделни настани пријавени во полициските станици во Кисела Вода и Центар. Првиот настан се случил на плоштад „Македонија“ околу 12 часот кога И.П.(45) бил каснат од куче скитник за десната потколеница, а вториот се случил околу 21 часот на …

И денеска двајца каснати од кучиња скитници Read More »