• исчистите

ФОТО I Како штотуку да сте ги купиле: Девојка откри одличен трик со кој своите чизми за фрлање ги доведе до совршенство!

Сигурно имате некој пар чизми кои повеќе не се за носење, но ви е тешко да ги фрлите? Доколку се наоѓате во ваков случај, ова мора да го погледнете! Фиби Лавериџ од англискиот град Плимут покажа на Фејсбук како ги трансформирала своите стари чизми во пар обувки кои изгледаат како штотуку да се купени, а …

ФОТО I Како штотуку да сте ги купиле: Девојка откри одличен трик со кој своите чизми за фрлање ги доведе до совршенство! Read More »