Интерпол го уапси последниот бегалец од крвавиот „27 април“

Шведското биро на Интерпол денеска околу 17 часот во близина на Стокхолм го уапси Дејан Давидовски, кој се криел во шведската престолнина неколку месеци. Првичните информации од Шведска се дека, како што дознава „Слободен Печат“, бегалецот имал логистичка поддршка од нашинци кои живеат и работат во таа земја. Тој бил лоциран неодамна, но Интерпол не …

Интерпол го уапси последниот бегалец од крвавиот „27 април“ Read More »