• интегра

Алачки: Берово ќе биде на светската карта на најатрактивни туристички дестинации

Кандидатот за градоначалник на Берово од партијата Интегра, Горан Алачки, презентираше дел од програмата во која, како што истакна, посебен акцент е ставен на туризмот и културата, проекти кои, според него, ќе придонесат Берово да биде препознатлива светска и најатрактивна туристичка дестинација. – Општина Берово ќе биде на светската карта на најатрактивни туристички дестинации за …

Алачки: Берово ќе биде на светската карта на најатрактивни туристички дестинации Read More »