• Индекс

Како го положи сопругата на Бакир Изетбеговиќ првиот испит за 17 дена: Што открива загрепскиот индекс

      За да се докаже дека академското образование на Себија Изетбеговиќ, професока и директорка на Клиничкиот центар на Универзитетот во Сараево (КЦУС) додека таа е и споруга на Бакир Изетбеговиќ кој е актуелен претседател на Партијата за демократска акција и член на Домот на народите, е беспрекорно, босанските медиуми го објавија нејзиниот индекс …

Како го положи сопругата на Бакир Изетбеговиќ првиот испит за 17 дена: Што открива загрепскиот индекс Read More »