• илина арсова

ФОТО | Џамбазов: И да внимаваш, пријателе мој. Таа што ќе те оздрави за една година, може да те разболи за една минута…

Игор не може да помине ниту ден разделен од својата Илина. Маестралниот Џамбазов покрај тоа што е врвен актер и шоумен, се повеќе станува познат и како голем романтичар. Игор Џамбазов и Илина Арсова несомнено се омилениот пар на македонската јавност. И двајцата се активни на социјалните мрежи и умешно знаат да ги радуваат своите …

ФОТО | Џамбазов: И да внимаваш, пријателе мој. Таа што ќе те оздрави за една година, може да те разболи за една минута… Read More »