НЕМАШЕ СРЦЕВА АКТИВНОСТ: Алек Болдвин и сопругата го изгубија петтото дете

Иларија Болдвин на својот профил на Инстаграм редовно ги известуваше следбениците како тече нејзината петта бременост. Неодамна таа објави емотивна исповед дека чувствува како го губи бебето, бидејќи на прегледите имало срцева реакција, но била преслаба и ембрионот не напредувал соодветно на гестациската недела. Во тој пост изрази и благодарност што нејзините четири деца се …

НЕМАШЕ СРЦЕВА АКТИВНОСТ: Алек Болдвин и сопругата го изгубија петтото дете Read More »