• хороскопските

Хороскопските знаци и парите: Кој најмногу сака да штеди, а кој да троши?

Како би реагирале доколку добиете премија на лото, ви тргне работата во вашиот приватен бизнис или ако чуете дека некоја далечна тетка ви оставила солидно наследство? Како воопшто се однесувате во ситуациите кога да речеме, шефот решава да ви даде бонус од стотина евра или баба ви ве почести некоја илјадарка за роденден? Веднаш ќе …

Хороскопските знаци и парите: Кој најмногу сака да штеди, а кој да троши? Read More »