• хороскопски знаци

Доаѓа млада месечина: На овие 4 хороскопски знаци ќе делува многу интензивно!

Сезоната на Вагата е во полн ек, а претставниците на овој хороскопски знак ја чувствуваат позитивната енергија што влијае на нивните односи. Но сега ќе се сконцентрираме на Младата месечина која ќе се случи на 6 октомври во 7:05 часот наутро во знакот на дипломатската Вага. Младата месечина ќе донесе нова енергија која некои знаци повеќе …

Доаѓа млада месечина: На овие 4 хороскопски знаци ќе делува многу интензивно! Read More »