• холидеј ин

Помал пожар во „Холидеј ин” и во близина на касарната во Ѓорче Петров

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин” во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот. Како што информираат од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје (БППЗ), опжарен е градежен отпад од хотелот, кој е во фаза на реновирање и нема …

Помал пожар во „Холидеј ин” и во близина на касарната во Ѓорче Петров Read More »