• холи медисон

„Луксузниот рај всушност бил пекол“: Хју Хефнер подло ги уценувал Плејбој зајачиците

Плејбој вилата на јавноста ѝ беше претставена како луксузен рај, а плејбој зајачиците како девојки кои уживаат во животот, одат во скапи ресторани, ги возат најдобрите автомобили, имаат слугинки и постојано се забавуваат. Сепак, вистината е многу поинаква. Во последните неколку месеци има се повеќе девојки кои откриваат ужасни приказни и искуства кои ги имале …

„Луксузниот рај всушност бил пекол“: Хју Хефнер подло ги уценувал Плејбој зајачиците Read More »