• холестерол

Четири прегледи што мора да се направат по 30-тата година

Не без причина, лекарите постојано повикуваат на превентивни систематски прегледи со цел навремено да ги откриете слабостите на вашиот организам и да можете да ги избегнете тешките и долготрајни лекувања. Колку што сме постари, можностите за разни здравствени проблеми сè повеќе се зголемуваат. Поради тоа, стручњаците препорачуваат секоја година да се направи еден систематски преглед …

Четири прегледи што мора да се направат по 30-тата година Read More »