ФОТО: Хелен е најстарата инфлуенсерка на Инстаграм, заработува илјадници евра од фотографија!

Кога ќе го слушнете поимот инфлуенсер, особено кога станува збор за Инстаграм, сигурно веднаш помислувате на млада личност, која изгледа како една од најпопуларните светски ѕвезди.Меѓутоа, дека тоа не е правило докажува и 92-годишната Хелен рут Елам, позната на Инстаграм како Беди Винкл.   View this post on Instagram   A post shared by Helen …

ФОТО: Хелен е најстарата инфлуенсерка на Инстаграм, заработува илјадници евра од фотографија! Read More »