• гтц

Широките летни тераси го блокираат пристапот на пожарна и итна помош до зградите во ГТЦ

Проширувањето на тераси на кафулињата на Кеј 13 Ноември за дополнителни 3,5 метри, за сметка на тоа што поради реконструкција на шеталиштето претходно беа урнати постојните летни тераси, го оневозможува пристапот на возила на пожарна или на итна помош до трите кули во Градски трговски центар. Ова го тврдат жители на висококатниците, според кои сега, …

Широките летни тераси го блокираат пристапот на пожарна и итна помош до зградите во ГТЦ Read More »