„Грета Ван Флит“ – Реинкарнација на „Лед Цепелин“ и надеж дека вистинскиот рокенрол и понатаму ќе живее

Постои еден бенд во Детроит, тие се „Лед Цепелин Еден“ – изјави Роберт Плант, фронтменот на славните „Лед Цепелин“ за австралиските медиуми уште во март 2018 година, мислејќи на групата „Грета Ван Флит“. „Грета Ван Флит“ – млад бенд од Детроит основан во 2012 година, кој неодоливо потсетува на „Лед Цепелин“, ја враќа надежта на старите …

„Грета Ван Флит“ – Реинкарнација на „Лед Цепелин“ и надеж дека вистинскиот рокенрол и понатаму ќе живее Read More »