Помеѓу оптимизмот и деструкцијата

Претседателската кампања полека привршува, но по сè изгледа и ќе заврши онака како што почна. Уште во првите денови се видоа главните поенти на тркачите по претседателската функција, кои на митинзите, на подоцнежните средби со граѓаните се трудеа само да ги надополнат со она што сметале дека го пропуштиле. Со тие интервенции разликите во ставовите на кандидатите …

Помеѓу оптимизмот и деструкцијата Read More »