• Ѓорге Иванов

Вака не зборуваат поранешни претседатели, вели Денко Малески за говорите на Црвенковски и Иванов

„Наместо да кажат со какви задачи се соочувале како претседатели, што направиле за остварување на стратешките цели поставени во 1991, членство во НАТО и во ЕУ и кои се научените лекции, тие распалија по актуелната власт. Ваква немилосрдна канонада против владата на Зоран Заев, но, индиректно, и на претседателот на државата Стево Пендаровски е на …

Вака не зборуваат поранешни претседатели, вели Денко Малески за говорите на Црвенковски и Иванов Read More »