• Ѓорѓе Ѓоковиќ

Крадците не влегле во вилата на Новак Ѓоковиќ, го ограбиле домот на неговиот брат

Домот на Новак Ѓоковиќ во Марбеља, Шпанија не била на мета на крадците како што беше првично се мислеше, туку ограбен е домот на неговиот помал брат Ѓорѓе. Иако првично беше објавено дека вилата на Новак Ѓоковиќ беше на мета на крадци, набрзо таа вест е демантирана и е откриено дека на 23. август била …

Крадците не влегле во вилата на Новак Ѓоковиќ, го ограбиле домот на неговиот брат Read More »