• глобус

Џејн Фонда е овогодишниот добитник на наградата Златен глобус за животно дело

Легендарната американската актерка Џејн Фонда ќе биде наградена со Златен глобус за животно дело, поради „нејзиниот неоспорлив талент кој ѝ носи највисоки признанија“, како што подвлече Холивудската асоцијација на странски новинари (НФПА), која е  организатор на свеченоста. „Иако нејзиниот професионален живот претрпе многу потреси, таа секогаш ќе остане запомнета по непоколебливата посветеност на промените“, се …

Џејн Фонда е овогодишниот добитник на наградата Златен глобус за животно дело Read More »