• ФООМ

ФООМ со реакција: Ние не сме го финансирале извидничкиот настан Sex Scouts and Rock’n’Roll

Фондацијата Отворено општество – Македонија ги демантира денешните написи кои се појавија во Курир, Република, Нетпрес, Лидер и Плус Инфо, а кои имплицираат дека ФООМ го финансирал извидничкиот настан Sex Scouts and Rock’n’Roll. Според нив, изнесените информации се комплетна невистина и претставуваат дезинформирање на јавноста. – Би сакале да ја информираме јавноста дека Управниот одбор …

ФООМ со реакција: Ние не сме го финансирале извидничкиот настан Sex Scouts and Rock’n’Roll Read More »