Твитер „војна“ помеѓу Овче Поле и Осогово

Денеска во Кочани во 15:30 часот се игра дербито на колото помеѓу ГФК „Осогово“ и ФК „Овче Поле“, две екипи кои се најсериозни за влез во Втората лига. ФК „Осогово“ е на првото место кое води директно во Втора лига а ФК „Овче Поле“ заостанува со 3 поени. На денешниот натпревар публиката најверојатно не може …

Твитер „војна“ помеѓу Овче Поле и Осогово Read More »