• филозофија

Новата книга од Тихомир Јанчовски беше промовирана во „Буква“

Промоцијата на книгата „Сѐ што знам за животот“, со поднаслов „Дневник“, од Тихомир Јанчовски, се одржа на 20 јуни во „Буква“. Промотор на книгата беше професорот Ристо Солунчев, модератор беше авторот на поговорот и уредник на книгата, Магдалена Стојмановиќ, додека специјален гостин на вечерта беше Антониј Т. Јанчовски. – Книгата „Сѐ што знам за животот“ …

Новата книга од Тихомир Јанчовски беше промовирана во „Буква“ Read More »