• филмот

Мадс Микелсен го замени Џони Деп во „Фантастични ѕверки“: „Го завршивме снимањето, филмот ќе биде волшебен“

Холивудскиот актер Џони Деп уште претходно најави дека нема да го игра негативецот Гелерт Гринделвалд во филмот „Фантастични ѕверки“, а сето тоа се случи откако тој го изгуби судскиот спор со таблоидот „Sun“, а неговата замена е всушност данскиот актер Мадс Микелсен. По најавите дека Џони Деп нема да биде дел од третото продолжение, публиката …

Мадс Микелсен го замени Џони Деп во „Фантастични ѕверки“: „Го завршивме снимањето, филмот ќе биде волшебен“ Read More »