• ева

Се исполни сонот на две Македонки: Илина и Ева конечно ќе ги бранат боите на Македонија

Убави вести стигнаа од Геманија, сонот на Илина(16) и Ева (13) Соколовски станува реалност.  Двете наши девојчиња, кои ги собраа сите можни медали по ритмичка гимнастика во Германија, сега конечно ќе ги бранат боите на нашата држава. Илина и Ева под македонско знаме ќе се натпреваруваат на европското првенство по ритмичка гимнастика, кое ќе се …

Се исполни сонот на две Македонки: Илина и Ева конечно ќе ги бранат боите на Македонија Read More »