Платформата „eTrader“ останува бесплата и по вонредната состојба

Инвеститорите кои ја користат платформата за далечинско тргување „eTrader“ ќе може истата да ја користат бесплатно и по завршувањето на вонредната состојба. Ваква одлука донесе одборот на директори на Македонската берза за електронско тргување. Инвеститорите со новата одлука бесплатно на оваа платформа ќе може да тргуваат до 30 септември годинава. -И во оваа прилика, апелираме …

Платформата „eTrader“ останува бесплата и по вонредната состојба Read More »