Дали еротската масажа е подобра од сексот?

Целта на обичната масажа е опуштање на мускулите, делување на некој одреден нерв и остранување на болката и напнатоста. Движењата се комбинирани. Се почнува со лесни и долги движења кои ги загреваат мускулите, а потoа следи малку погрубо триење… Еротската масажа е нешто сосема друго и за неа не може да се рече дека е …

Дали еротската масажа е подобра од сексот? Read More »