• Елена Антоновска.

Жената менаџер за 2016 – та Елена Антоновска: Ги искинав фотографиите од минатотo – бев „чистена на живо“, замалку силувана, злоупотребена, речиси убиена!

Жртвите на семејно насилство, без разлика на возраста кога доживеале злоставување, траумите ги носат цел живот. Некои успеаваат да триумфираат на животната сцена, други остануваат да живеат прогонувани од духовите од минатото. Скопјанката Елена Антоновска, во своите 48 години успеала да ги надмине траумите кои се провлекувале од нејзиното детство, преку тинејџерските години, сè до …

Жената менаџер за 2016 – та Елена Антоновска: Ги искинав фотографиите од минатотo – бев „чистена на живо“, замалку силувана, злоупотребена, речиси убиена! Read More »