• едноставни

ВИДЕО | Оформете ги вашите нозе за ова лето: Тренинг за зацврстување на нозете за кој не ви е потребна опрема!

Во потрага сте по едноставни, делотворни и брзи вежби за нозете кои ќе ги зацврстат вашите мускули и ќе ви помогнат да се вратите во форма: Можете да ги пронајдете на Јутјуб каналот „Mad Fit“, од популарната канадска фитнес блогерка Меди Лумбурнер која во моментов има речиси шест милиони претплатници. Една од причините за популарност …

ВИДЕО | Оформете ги вашите нозе за ова лето: Тренинг за зацврстување на нозете за кој не ви е потребна опрема! Read More »