• ДВОРЧЕТО

ФОТО | Малиот рај на Јуле во Драчево: Вака се ужива во хобито од младоста

Денес сме во населбата Драчево во преубавиот двор на Јулијана Шероска-Мисиркоска, домаќинка, сопруга и мајка на две деца. Нашата соговорничка со одгледување на цвеќе се занимава, како што нагласува – исклучиво од хоби, од својата 15 годишна возраст. – За уредување на мојот двор одговорноста е моја, но имам значителна помош и од мојот сопруг …

ФОТО | Малиот рај на Јуле во Драчево: Вака се ужива во хобито од младоста Read More »