• дубровник

ФОТО | Харисон Форд и 23 години помладата сопруга уживаат на одмор во Дубровник

Славниот холивудски пар Калиста Флокхарт и Харисон Форд (79) уживаат во Дубровник со нивниот син Лиам. Познатиот и омилен американски актер Харисон Форд, откако го повреди рамото за време на снимањето на петтото продолжение на филмот за авантуристот и археологот Индијана Џонс во Велика Британија, пристигна во Дубровник да се опорави и да се одмори …

ФОТО | Харисон Форд и 23 години помладата сопруга уживаат на одмор во Дубровник Read More »