• држави

ГАЛЕРИЈА: Духовит уметник гледа разни форми во мапите на државите

Таму каде што повеќето луѓе гледаат здодевни неправилни форми, јутјуберот Zackabier со помош на своето уметничко око и доста креативност, „гледа“ најразлични форми, слики и сцени. Неговиот најпознат проект се занимава со географските форми на државите во нивните граници. Консултирајќи се со своите фанови околу тоа на што личи секоја држава, тој изработува духовити слики, …

ГАЛЕРИЈА: Духовит уметник гледа разни форми во мапите на државите Read More »