• дом

Шаќири: Ниту сум најмудар, ниту најпаметен, но сум длабоко убеден дека ќе бидам најчесниот градоначалник

Време е да престане бетонизирањето на секоја слободна површина во градовите, време е навистина да понудиме и за нас и на идните генерации, чист воздух за да останат здрави. Време е да го поттикнеме органското производство на храна, затоа што тоа е иднината, не само кај нас, тоа е иднината на глобално ниво. Време е …

Шаќири: Ниту сум најмудар, ниту најпаметен, но сум длабоко убеден дека ќе бидам најчесниот градоначалник Read More »