Во Амстердам е отворено 5D порно кино во квартот „Црвени фенери“

Амстердам ја одведе порнографијата во незамислива територија – петтата димензија. И ова е благодарение на новото секс кино наречено „5D Porn“, кое ги привлекува клиентите со обединување на „гледање, слух, чувство и движење“. Внатре посетителите гледаат „3D“ филмови, но со додадени различни сензорни ефекти – ветер, вода, светла и други, се синхронизираат со дејството на …

Во Амстердам е отворено 5D порно кино во квартот „Црвени фенери“ Read More »