• џибони

Отворен повикот за учество на Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија 2021“

Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија“ повторно во живо. По минатогодишното онлајн-издание, деветтото издание на Џифони Македонија ќе се одржи од 7 до 12 октомри во Скопје, на добро познатите локации: во Кинотеката, во Младинскиот културен центар и во киното „Милениум“. Веќе неколку дена е објавен повикот со кој се повикуваат сите ученици од средните …

Отворен повикот за учество на Филмскиот фестивал за млади „Џифони Македонија 2021“ Read More »