• Џејмс Бонд

Режисерот на новиот Џејмс Бонд е студент на Милчо Манчевски: Со Кери игравме баскет, беше дрво ама страшно талентиран за режија

Во очекување на премиерата на 25-тото продолжение од сагата за тајниот агент 007 пред македонската публика, на 6. октомври оние кои веќе го изгледаа „Нема време за умирање“ (No Time To Die) се воодушевени од новата приказна за Бонд и последниот, петти настап на Даниел Крег во таа улога. Филмските критичари излегоа со позитивни рецензии …

Режисерот на новиот Џејмс Бонд е студент на Милчо Манчевски: Со Кери игравме баскет, беше дрво ама страшно талентиран за режија Read More »